Acres Engineering breidt zijn mogelijkheden uit met waterstraalsnijden

Acres Engineering is een van de toonaangevende ontwerp- en productiebedrijven voor op maat afgewerkte producten die zij kunnen ontwerpen, vervaardigen, assembleren, aan belastingstests onderwerpen en van een CE-markering voorzien. Zij zorgen ook voor alle aanvullende elementen die nodig zijn voor machines op maat of kleine automatiseringsklussen; inclusief elektrische, pneumatische en hydraulische bedieningselementen, en waar nodig zorgen zij voor regelmatige grondige onderzoeken. Hoewel hun focus ligt op de fabricage van klantspecifieke oplossingen, bieden zij ook een onderaannemingsdienst voor onderdelen en subassemblage volgens de eigen tekeningen en ontwerpen van hun klanten.

Van het eerste advies en CAD-ontwerp tot prototyping en productie in de hoeveelheden die u nodig hebt, wanneer u ze nodig hebt, werkt Acres samen met hun klanten om een partnerschap tot stand te brengen dat ertoe bijdraagt dat zij de voorkeursleverancier zijn van toonaangevende namen in een breed scala van industrieën.

Om de diensten die zij aanbieden verder te verbeteren en uit te breiden, heeft Acres zojuist de Swift-Jet Pro waterjet in gebruik genomen en zij kunnen niet enthousiaster zijn over de voordelen die dit indrukwekkende stukje gereedschap zal betekenen voor de controle die zij kunnen hebben over processen, kosten en doorlooptijd.

Swift-Cut heeft de nieuwe waterstraalmachine enkele weken geleden in gebruik genomen en het CNC-team van Acres heeft al een aantal onderdelen geproduceerd die in hun producten zullen worden verwerkt.

De klanten van Acres Engineering zien veel potentieel in de mogelijkheden van deze machine en aan het eind van de eerste week stonden er al 35 snijdagen in de wachtrij van enthousiaste klanten die graag wilden profiteren van de ongelooflijke mogelijkheden van de Swift-Jet Pro.

De aanschaf van snijtafels in het onderwijs laat zien dat het VMBO-onderwijs steeds meer investeert in nieuwe technieken. Lees meer over plasmasnijden via WIA Educational Hier.