Swift-Cut op 2000 meter boven de zeespiegel

Swift-cut plasma snijden pro tafel 2000 meter boven zeeniveau

Hier bij Swift-Cut hebben we onze CNC-plasma snijden machines over de hele wereld en op schitterende plaatsen zien belanden, maar we denken dat onze klant in Zwitserland de hoogste machine is die we ooit hebben geïnstalleerd. Zermatt Bergbahen, gelegen op 2000 meter boven zeeniveau, is een servicestation op de Matterhorn en verzorgt alle treinen en kabelbanen in de regio.

Als je 2000 meter de berg op bent, kan het een hele opgave zijn om onderdelen te laten maken en leveren, dus de mogelijkheden die de Swift-Cut machine in huis heeft, zijn onbetaalbaar.

We kijken er echt naar uit om te horen hoe ze hun Swift-Cut Pro 2500 watertafel gebruiken, we zijn ervan overtuigd dat het een briljante toevoeging aan hun station zal zijn - zelfs op hoogte presteert de Swift-Cut CNC plasma snijden tafel beter dan de concurrentie.